สร้างความสุขในชีวิตคู่

สร้างความสุขในชีวิตคู่

การแต่งงานที่แสนหวานและมีความสุขในช่วงแรกนั้นเป็นเรื่องง่าย แต่คุณอาจกังวลว่าสิ่งที่เป็นอยู่คุณอาจไม่ยั่งยืน แต่คุณสามารถมีชีวิตแต่งงานที่มีความสุขได้ ด้วยการเติมไฟรักให้โรแมนติกอยู่เสมอและพยายามเรียนรู้ที่จะเติบโตไปด้วยกันทั้ง 2 ฝ่ายรวมทั้งคู่แน่นอนว่าไม่ใช่เรื่องง่าย แต่คุณทั้งสองทำได้ หากคุณใช้ความพยายามร่วมกัน

ให้เกียรติคู่ของคุณ หากคุณต้องการให้ชีวิตสมรสสมบูรณ์คุณต้องทำให้คู่ของคุณรู้สึกเท่าเทียมกันทุกครั้งที่คุณตัดสินใจ หรืออาจจะแค่ทำธุระส่วนตัวหากคุณทำราวกับว่าความคิดเห็นของเขาไม่สำคัญหรือมักจะตัดสินใจคนเดียว

จากนั้นชีวิตแต่งงานของคุณเริ่มไม่สมดุล พยายามทำให้เขารู้สึกว่าคุณใส่ใจในความคิดเห็นของเขาและเธอเช่นเดียวกับของคุณเองและพยายามรับฟังปัญหาเพื่อให้เขารู้สึกว่าคุณใส่ใจคุณดีขึ้น

ฝึกความอ่อนโยนใจดีและเข้าใจคู่ของคุณ หากคุณหงุดหงิดและโดนเขาโดยไม่ได้ตั้งใจ คุณต้องขอโทษทันทีให้เกียรติเขาที่เขาสมควรได้รับ แทนที่จะคิดว่าคุณสามารถทำอะไรก็ได้ที่คุณต้องการ เพียงเพราะคุณแต่งงาน

คุณควรเคารพความเป็นส่วนตัวของคู่สมรสด้วย ซึ่งถ้าคุณอยากให้เป็นแบบนั้นคุณก็ไม่ควรยุ่งกับการเช็คโทรศัพท์หรือคอมพิวเตอร์ของเขา

Getting married that was sweet and happy at first is easy. But you may worry that what it is you may not last. But you can have a happy marriage. By always adding love to romance and trying to learn how to grow up together, both parties and couples are definitely not easy. But you both can If you put together your effort.

Honor your partner. If you want your marriage to be intact, you need to make your partner feel equal every time you make a decision. Or, it could just be on your own personal errands if you act as if their opinions were insignificant or were more likely to decide alone.

Then your marriage is starting to lose balance. Try to make him feel that you care about his / her opinion as well as your own, and try to listen to the issue so that he feels that you care better.

Train your gentleness and understanding of your partner. If you get frustrated and accidentally hit him You must immediately apologize, giving him the honor he deserves. Instead of thinking you can do whatever you want. Just because you’re married.

You should also respect your spouse’s privacy. So if you want it to be, you shouldn’t mess with checking his phone or computer.

สร้างความสุขในชีวิตคู่

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : scribblingsandsuch.com

เรื่องนี้ถูกเขียนใน สร้างความสุข และติดป้ายกำกับ , , คั่นหน้า ลิงก์ถาวร