ใช้ชีวิตในแบบที่เป็นคุณ

ใช้ชีวิตในแบบที่เป็นคุณ

“ชีวิตที่ดี ไม่จำเป็นต้องมีชีวิตที่พร้อมทุกอย่าง แต่ชีวิตโอเคในทุกสิ่งที่มี”
เมื่อเราสามารถที่จะโอเคในทุกสิ่งที่ความอิ่มจากภายในเกิดขึ้นเองตามธรรมชาติ โดยไม่ต้องพึ่งพาองค์ประกอบภายนอกมากนักแม้ว่าองค์ประกอบภายนอกจะมีผลบ้าง แต่ถ้าเรายึดติดกับสิ่งดีๆเหล่านี้สิ่งดีๆเหล่านี้ก็จะกลายเป็นตัวการที่ทำให้เราทุกข์

ลองมาดู ความรู้สึก “โอเค” เกิดขึ้นในใจเราได้อย่างไร?
รู้สึกโอเคขึ้นได้จาก 3 สิ่งนี้

  1. ยอมรับในสิ่งที่คุณมี
  2. พอใจในสิ่งที่คุณมี
  3. เห็นคุณค่าในสิ่งที่คุณมี

หากเราสามารถยอมรับชื่นชมและขอบคุณสิ่งที่เรามี ทั้งชีวิตในอดีตของฉันคืออะไร …. ชีวิตของฉันในปัจจุบัน …. แน่นอน เราจะรู้สึกดีกับชีวิตของตัวเองในอนาคตแน่นอน เมื่อเกิดความรู้สึกพึงพอใจในชีวิต …. เมื่อนั้นชีวิตที่ดีก็เกิดขึ้นในขณะนั้น

จังหวะที่เรากลับมาพอใจกับชีวิต ในขณะที่หลายคนอาจมีอดีตที่ไม่อยากจำหรือเจ็บปวด แต่การที่เราจมดิ่งลงไปและมองมันในแง่ลบ มันทำให้จิตใจของเราเศร้าหมอง

แต่ถ้าเราสามารถยอมรับได้ก็คือจงชื่นชมสิ่งดีๆที่คุณมี (ที่คุณอาจมองข้ามไป) และชื่นชมตัวเอง ในการเรียนรู้ชีวิตเพราะไม่ว่าสิ่งเลวร้ายจะเกิดขึ้นเราจะผ่านมันไปได้

“Good life There is no need to have a life with everything. But life is okay in everything there is. ”When we are able to be okay in all that inner satiety naturally occurs. Without having to rely heavily on external elements, although external elements have some effect But if we cling to these good things, they will become the culprits for our suffering.

Let’s take a look at how “okay” feels in our hearts?
You can feel okay with these three things.

  1. Accept what you have
  2. Satisfaction with what you have
  3. Appreciate what you have

If we can accept, appreciate and appreciate what we have. What is my past life…. My life in the present…. We will definitely feel good about our own life in the future. When there is a feeling of satisfaction in life …. then a good life happens right then.

The rhythm that we are satisfied with life. While many people may have a past they don’t want to remember or hurt. But when we sink in and see it in a negative light It makes our hearts sad.

But if we can accept it, we appreciate the good things you have. (That you may have overlooked) and admire yourself. In learning of life, because no matter how bad things happen, we will get through it.

ใช้ชีวิตในแบบที่เป็นคุณ

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : scribblingsandsuch.com

เรื่องนี้ถูกเขียนใน สร้างความสุข และติดป้ายกำกับ , , คั่นหน้า ลิงก์ถาวร