เทคนิคการเพิ่มความสุข

เทคนิคการเพิ่มความสุข

นักจิตวิทยาแนะนำว่าความสุขที่ยั่งยืนไม่ใช่สูตรสำเร็จที่สามารถสร้างขึ้นได้ แต่มนุษย์มีความสามารถในการปรับตัวให้เข้ากับสภาพความเป็นอยู่ของตนเอง ไม่ว่าจะรวยหรือจนเรามีความสุขได้จริง ๆ แล้วความยากจนไม่มีอาหารที่จะทำให้ทุกข์ แต่คนรวยล้นฟ้ามันไม่ใช่เครื่องรับประกันเสมอไปว่าคุณจะมีความสุข

การควบคุมตารางเวลาของคุณเองคนที่มีความสุขรู้สึกว่าชีวิตของพวกเขาอยู่ในมือของพวกเขาเอง แบ่งเวลาออกเป็นส่วน ๆ ตามเป้าหมายนั้น สิ่งที่คุณจะทำในวันนี้? คุณทำอะไรในตอนเช้า? คุณทำอะไร? แล้วก็รู้สึกว่าเราทำอะไรได้มากมาย

ทำตัวให้มีความสุขทำได้ง่ายๆด้วยรอยยิ้ม นักจิตวิทยาพบว่าเมื่อเรายิ้มเรารู้สึกมีความสุขมากขึ้น ถ้าเราขมวดคิ้วเราจะรู้สึกว่าโลกนี้ไม่น่าอยู่ ดังนั้นหากคุณต้องการมีความสุขจงยิ้มเข้าไว้


Psychologists recommend that lasting happiness is not a formula that can be created. But humans have the ability to adapt to their own living conditions. Whether rich or poor, we can be happy. Poverty actually has no food to cause suffering. But it’s not always a guarantee that you will be happy.

Control your own schedule. Happy people feel their lives in their own hands. Divide the time into parts according to that goal. What are you going to do today? What do you do in the morning? What do you do? And then I feel that we can do a lot.

Make yourself happy. You can do it easily with a smile. Psychologists have found that when we smile, we feel happier. If we furrow our eyebrows, we will feel that the world is not well. So if you want to be happy, just smile.

Get regular exercise, such as playing sports or doing aerobic dancing at home. Which studies have found that exercise In addition to strengthening the body and strength. It can also treat mental depression and anxiety. For a bright mind resides with a healthy body

เทคนิคการเพิ่มความสุข

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : scribblingsandsuch.com

เรื่องนี้ถูกเขียนใน สร้างความสุข และติดป้ายกำกับ , , คั่นหน้า ลิงก์ถาวร