ความสุขคืออะไร

ความสุขคืออะไร

ความสุขคืออะไร

เป้าหมายสุดท้าย ที่ทุกคนบนโลกนี้ต้องการคือความสุข

วันนี้เราทำในสิ่งที่กำลังทำเพราะอยากมีความสุข เราตั้งใจเรียนให้ดีเพราะอยากได้งานดีๆ รับงานดีๆและได้เงินเยอะ ๆ เราอยากมีเงินเยอะ ๆ เพราะคิดว่าพอมีเงินเยอะ ๆ เราจะมีความสุข เราอยากประสบความสำเร็จเพราะคิดว่าประสบความสำเร็จแล้วจะมีความสุข … แต่สุดท้ายมันก็ไม่เป็นไปตามตรรกะนั้น

แวงออกเดินทางตามหาความหมายและที่ตั้งของคำนี้มากว่า 2 ปีจึงได้พบและกลายเป็นคนที่มีความสุขจริงๆ จากนั้นจึงตัดสินใจที่จะแบ่งปันและถ่ายทอดศิลปะและเทคนิคของเรื่องนี้ให้กับผู้อื่น

ก่อนจะไปถึงที่ซึ่งความสุขมาทำความรู้จักกันก่อนว่าความสุขคืออะไร ดูเหมือนง่ายใช่มั้ย? แต่เชื่อเถอะว่าหลายคนยังคงต้องหานิยามของคำนี้

ความคิดหลอกลวงเราได้เสมอ แต่ความรู้สึกจะไม่มีวันโกหก

ส่วนหนึ่งเป็นเพราะเราถูกสอนกันมาตั้งแต่เด็กไม่ว่าจะเป็นครอบครัวโรงเรียนสังคมให้คิดมากและไม่แสดงความรู้สึกให้มาก ซึ่งทำให้เราดำเนินชีวิตไปในทางที่ผิดฉันไม่สามารถจับความรู้สึกของตัวเองได้และถูกหลอกโดยความคิดของฉันตลอดเวลา

Final goal That everyone in the world wants is happiness.

Today we do what we are doing because we want to be happy. We study hard because we want to get a good job. Accepting a good job and getting a lot of money We want to have a lot of money because we think that with a lot of money we will be happy. We want to be successful because we think that being successful will be happy… but in the end it doesn’t go according to that logic.

He traveled to find the meaning and location of this word for more than 2 years, so he met and became a really happy person. It was then decided to share and pass on the art and techniques of the story to others.

Before you get to the place where happiness is, let’s get to know what happiness is. It seems easy, right? But believe me, many people still have to figure out the definition of this word.

Thoughts can always deceive us. But feelings will never lie.


This part is because we have been taught each other since childhood, be it family, school, society to think a lot and not show much feelings. Which leads us to mislead our lives, I am unable to catch my own feelings and be deceived by my thoughts all the time.

ความสุขคืออะไร

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : scribblingsandsuch.com

เรื่องนี้ถูกเขียนใน สร้างความสุข และติดป้ายกำกับ คั่นหน้า ลิงก์ถาวร